B-CLOSE, nieuwsbrief 1 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
B-Close Online lezen
  |  Afmelden
Nieuwsbrief
#1 - Mei
Ons autodeelprogramma is een soort Poppy of Cambio binnen
B-CLOSE
Het aantal wagens in België neemt voortdurend toe. Dat is slecht voor de duurzaamheid én de portemonnee. Daarom hebben we sinds kort een intern autodeelprogramma opgezet met tien elektrische wagens, een soort Poppy binnen B-CLOSE. Zo willen we onze werknemers ontzorgen op vlak van mobiliteit en een voorbeeldrol spelen in de vergroening van de logistieke sector.

Lees meer
Ik was onder de indruk van hoe snel B-CLOSE een oplossing kon vinden en toepassen die perfect aan mijn noden voldoet.
Reeds 4 jaar levert B-CLOSE 14 heftrucks van verschillende types aan de site van Engis, waarvan 4 in de diammoniumwaterstofafdeling (Di). In het magazijn van ongeveer 3000m2 moeten de heftruckbestuurders tot 100 ladingen per dag transporteren over een afstand van meer dan 100 meter.
Lees meer
Grote hefhoogtes? Zo stapelt u het best met uw heftruck
Als het gaat over grote hefhoogtes, bedoelen we echt wel hoog: een vorkhoogte van 8 meter of meer. Wie op deze hoogte wil stapelen, kiest dan best voor een reachtruck van Hyster. Die zorgt dat u in alle veiligheid en met de nodige nauwkeurigheid uw goederen stapelt zonder dat uw productiviteit daalt. Al is ook de behendigheid van de operator een belangrijke factor. Wij zetten enkele veiligheidstips op een rij.
Lees meer
COMPACTE ELEKTRISCHE PALLETTRUCK PC1.5
De elektrische pallettrucks van Hyster zijn uitermate geschikt voor laden en lossen van vrachtwagens en het transporteren van pallets over korte of langere afstanden. Door de verscheidenheid aan modellen heeft Hyster voor iedere toepassing een logistieke oplossing.

Lees meer
Volg ons
f in you tube
Contact
E-mail opties