B-CLOSE, nieuwsbrief 1 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
B-Close Online lezen
  |  Afmelden
B-CLOSE, steeds closer en closer
#1 - februari 2022
De groeispurt van B-CLOSE in 2021 
We blikken graag terug op 2021, een sterk jaar voor B-CLOSE. Dankzij het harde werk van onze medewerkers, de overname van Raepers en de opening van onze nieuwe vestiging in Namen werden we groter, en kwamen we ook nog dichter bij onze klanten.
Lees meer
Overname RAEPERS
Wij willen u langs deze weg informeren dat B-CLOSE de firma Raepers heeft overgenomen, een bedrijf dat net als wij gespecialiseerd is in heftrucks, magazijntoestellen en het onderhoud daarvan. Deze overname zorgt voor een grotere lokale verankering in Vlaams-Brabant en Limburg. De keuze voor Raepers was dan ook een logische stap in onze groei.
Lees meer
Lithium-ion heftruck, wel of niet geschikt voor uw onderneming?
In de meeste sectoren is de transitie van heftrucks op lpg en diesel naar elektrische toestellen al even achter de rug. Vandaag staan steeds meer bedrijven voor de keuze voor een vertrouwde loodzuurbatterij of voor een Li-ion heftruck met een lithium-ion accu. Beide energiepakketten hebben dan ook hun eigen voor- en nadelen. Maar welke juist? En zijn Li-ion heftrucks ook interessant voor jouw kmo? In dit artikel vind je antwoorden op deze vragen.
Lees meer
Belangrijke data...
  • 12 mei : officiële opening van de B-CLOSE vestiging te Namen.  Meer info over het klantenevent volgt later.
  • 17 mei : Welkom op de B-CLOSE stand op de beurs: Transport & Logistics op 17 Mei te Namen.
 
Meer over deze beurs
Volg ons
f in you tube
Contact
E-mail opties